Ινστιτούτο Ομορφιάς Μαρία Παλάτου
2310 - 756383 info@palatou.gr

H.I.F.U.  αποτέλεσμα 3D lifting

Το H.I.F.U.  χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων για την ανόρθωση και την τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χωρίς να απαιτεί χρόνο ανάρρωσης και χωρίς να αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του ατόμου.

Η τεχνολογία και η μεθοδολογία

Η τεχνολογία H.I.F.U. (Yψηλής Έντασης Εστιασμένος Υπέρηχος) διαπερνά την επιδερμίδα, χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς και στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια στον βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος. Η ενέργεια διοχετεύεται σε μικρά εστιακά σημεία στη στιβάδα όπου βρίσκεται το κολλαγόνο ενεργοποιώντας μέσα από τον ίδιο τον οργανισμό την παραγωγή κολλαγόνου και αντιστρέφοντας τη διαδικασία της γήρανσης.

Δουλεύουμε με 3 διαφορετικές κεφαλές σε 3 διαφορετικά βάθη, στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, στο χόριο και στη στιβάδα SMAS, την στιβάδα εκείνη που «τεντώνεται» σε ένα χειρουργικό face- lift. Η συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα, οδηγεί σε μία άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting.

Τεχνολογία και ασφάλεια

Ο υπέρηχος και η μικροεστιασμένη μορφή του (H.I.F.U.), διαφέρει από την ενέργεια που παράγεται μέσω ενός Laser, IPL, ή οποιαδήποτε δέσμης φωτός. Η ενέργεια που διοχετεύεται από οποιοδήποτε μηχάνημα Laser επηρεάζει τη θερμοκρασία των ιστών που διαπερνά και έχει τον κίνδυνο δημιουργίας εγκαυμάτων. H τεχνολογία H.I.F.U. προστατεύει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διαπερνά με ακρίβεια τις επικείμενες στιβάδες του δέρματος διεισδύοντας βαθύτερα και προσφέροντας υψηλότερες θερμοκρασίες και από τις ραδιοσυχνότητες, θεραπεύοντας τελικά τους ιστούς όπου έχει αρχίσει η ρήξη των υποστηρικτικών δομών του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.

Σε ποιον απευθύνεται

Οι ηλικίες που επιζητούν τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι άτομα από 40 χρονών και πάνω. Σε άτομα άνω των 30 ετών εφαρμόζεται προληπτικά, για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα

  • Αποκατάσταση του σχήματος του “οβάλ” του προσώπου
  • Καταπολέμηση της χαλάρωσης
  • Κολλαγονογένεση
  • Λείανση λεπτών ρυτίδων
  • Σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου, στο λαιμό και στο ντεκολτέ
  • Περιοφθαλμική ανόρθωση των ιστών (βλέφαρα, φρύδια)
  • Νεανική και φυσική όψη
  • Επαναφορά της επιδερμίδας χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών

Αποτελέσματα και διάρκεια

Πρόκειται για μία θεραπεία μεγάλης διάρκειας που τα αποτελέσματά της διαρκούν 1- 2 χρόνια κατά μέσο όρο, προσφέροντας οφέλη που μέχρι πρότινος ήταν εφικτά μόνο μέσω μίας χειρουργικής επέμβασης.

Ανάλογα τον οργανισμό, σημεία βελτίωσης παρατηρούνται εντός λίγων ημερών, ενώ το μέγιστο του αποτελέσματος επιτυγχάνεται σε διάστημα 2- 3 μηνών, και σε ορισμένες περιπτώσεις έως 6 μήνες.

Αριθμός συνεδρίων

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το βαθμό και την έκταση της χαλάρωσης και τη γήρανση του δέρματος. Συνήθως από 1 έως 3 συνεδρίες θεωρούνται απαραίτητες για να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος.

H.I.F.U.: Η ολική επαναφορά της επιδερμίδας

Ορατά και άμεσα αποτελέσματα για τις ρυτίδες που σχηματίζονται γύρω από τα μάτια, το μέτωπο, το στόμα και το λαιμό.

H.I.F.U.

Το lifting στο stars και των celebrities